Дори и в рая очевидно има бури! Григор Димитров и Мадалина

...
Дори и в рая очевидно има бури! Григор Димитров и Мадалина
Коментари Харесай

Край: Григор и Мадалина са вече разделени?

Дори и в парадайса явно има стихии! Григор Димитров и Мадалина Геня очевидно имат проблеми в връзките си. Двамата са изтрили всички свои общи фотоси от Инстаграм профилите си. 

Нито един от буйната до скоро двойка към този момент не следва другия в обществената мрежа. 

Общите им фотоси, споделяни в Инстаграм преди, водят единствено до един резултат - Sorry, this page isn`t available.

За последно двамата се появиха дружно на кино фестивала във Венеция. Те посетиха премиерата на кино лентата Origin. 

Появата на Григор във Венеция стана допустима поради ранното му отпадане от шампионата US Open. За румънската актриса и модел Мадалина Геня това не беше първото прекосяване по аления килим във Венеция. През септември 2021 година тя още веднъж бе там, а два месеца по-късно бе в Лондон, в компанията на Салма Хайек, Лейди Гага, Джереми Айрънс и други звезди, защото им партнираше във кино лентата " Домът на Гучи “.

Връзката на Мадалина с Григор Димитров се разпростра по-бързо от форхенд на Уимбълдън, а точките бяха маркирани с много горещи фрагменти в обществените мрежи. И несъмнено няма по какъв начин да е другояче. Сред някои от най-популярните функции на Мадалина е тази на София Лорен във кино лентата House of Gucci. 

Двамата постоянно споделяха постове и сторита със фотоси от прелестно прекарано време дружно. Не липсваха и пояснения в обич. Румънката похвали най-хубавия български тенисист след следващата му победа на шампионата в Куинс.

Той пък я поглези за рождения й ден с голям букет червени рози, до момента в който двамата бяха на СПА отмора.  

 

Как се случи всичко сред Григор и Мадалина?

На мача на Григор Димитров с Карлос Алкарас почитатели и медии забелязаха красива жена в ложата на  българската тенис звезда. Оказа се, че това е Мадалина Геня - румънска актриса и модел. Още тогава и двамата последваха профилите си в Инстаграм. През май месец най-хубавият български тенисист Григор Димитров и румънката Мадалина Геня разпалиха страстите на почитателите си с еротична фотосесия, напомня Ladyzone.bg.

Навръх рождения ден на тенисиста двамата споделиха в профилите си фотоси, почтени за корица на еротично списание. Няколко часа по-късно фотосите бяха отстранени от профилите и на двамата. 

Геня е родена на 8 август 1988 година в румънския град Слатина. Като дете се е занимава с пиано и балет.

В предишното си Мадалина е имала връзка с румънския бизнесмен Матей Стратан, от който има щерка. Тя се споделя Шарлот и е родена на 4 април 2017 година в Букурещ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР